Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
28x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LH Avatar autora Ladislav Hrazdil | 27.1.2023
Nejlepší obchod, prostě pecka sedačky .
LS Avatar autora Luďka Sládková | 28.11.2022
Pohovku Linda Lux jsem si včetně potahové látky vybrala z obrázku a jsem opravdu velmi spokojena. Pohovka je velmi kvalitně vypracována, přesně odpovídá obrázku a je vynikající na spaní i sezení. S obchodem byla výborná komunikace a pohovka mi byla dodána dokonce v předstihu před stanoveným termínem. Firmě Nábytek Alfa náleží můj velký dík a vřele doporučuji.
DV Avatar autora Dana Volková | 25.11.2022
Nábytek Alfa můžu vřele doporučit. Už mám druhou sedačku z tohoto obchodu a jsem velice spokojená, jak kvalitou, cenou, přístupem a ochotou prodávajícího. Moc moc děkuji ????????
VB Avatar autora Vítězslav Borovička | 1.11.2022
Sedačku Toscanie jsme s manželkou vybrali podle obrázku, jenom jsme požádali o zaslání několika vzorků barev kůže. Vzorky byly doručeny obratem. Termín dodání byl splněn v předstihu. Komunikace obchodu výborná. Sedačka ve vynikající na sezení i zpracováním. Mohu doporučit.
KN Avatar autora Kvalita nejlepší a hlavně český výrobek 100% spokojenost | 23.9.2022
M Avatar autora Michaela | 2.9.2022
D Avatar autora Daniel P. | 23.6.2022
Jsme ze sadacky nadšení a čekání se vyplatilo. Sedacka vypada nadherne, presne tak jak jsme si ji vysnili a kvalita zpracovani prikladna. Vse od navrhu, komunikace a dovozu vyborna. Rozhodne muzeme jedine doporucit.
IL Avatar autora Iveta Lefflerová | 4.4.2022
Nábytek Alfa doporučuji! Za sedačkou jsme se vydali 400 km, kde na nás čekal příjemný personál mimo pracovní dobu. Poradenství, ochota, trpělivost profesionalita při výběru sedačky na míru nás mile překvapila. Po dodržení termínu vlastní výroby a dovozu Panem řidičem máme doma luxusní výrobek. Kožená sedačka Malibu. Nádherně prošitá kontrastní nití, pevná, zároveň pohodlná, s úložnym prostorem a rozkladem. Kvalita je cítit i vidět! Další dvě rodiny už mají, díky nám, objednáno. Děkuji Alfa, že Vás náš trh má!
Avatar autora Hana Špoulová | 22.12.2021
Po doporučení našeho známého, jsme zvolili výrobu sedačky na zakázku v nábytku Alfa. A vůbec nelitujeme! Výborná komunikace, vstřícnost a ochota, ale především kvalitní provedení a detail jen potvrzuje, že jste TOP na trhu. To čekání stálo za to a už si užíváme pohodlí u stromečku. Všem moc děkujeme!
DM Avatar autora Daniela Majętna | 11.10.2021
Toužila jsem po kvalitní české sedačce. Ze Scont a podobných rychlokvašek jsem už ponaučena. A našla jsem Alfa nábytek. Byla jsem překvapená milým vstřícným jednáním. Sedačka je už doma. Je úžasná, kvalitně propracovaný každý detail, perfektně se z ní vstává, je maximálně pohodlná (sedací souprava Praha). Řidič velmi ochotný a milý. Jediné mínus je čekací doba (cca 3,5 měsíce), ale počkat si na tu kvalitu mi za to stálo. Výrobce doporučuji.
JP Avatar autora Jiří Procházka | 18.6.2021
Klady - výborná komunikace ,vstřícný přístup , kvalita, dodržení dodací lhůty . Doporučuji tuto firmu ., Zápor - není Poznámka - Zvedací část rohové sedačky Lakky se nám v běžném paneláku bez rozebrání sedáku a rámu , nepodařilo dostat dveřmi 80x198 cm dovnitř. Tento díl má rozměr 87x82x190 cm . Stačí však vyndat pružiny a vyšroubovat 4 matice.
LS Avatar autora Leona Sedláčková | 9.6.2021
★★★★★ :) Celá rodina je velmi spokojená! Děkujeme
JK Avatar autora Jihočeský kraj | 26.5.2021
Nábytek ALFA doporučuji. Veškeré služby,od poptávky až do doručení vybraného nábytku,jsou vzorové. Velice příjemná komunikace s vedením firmy. Doprava a doručení zakázky vynikající. Přeji hezký den a mnoho spokojených zákazníků.
K Avatar autora Katka | 7.5.2021
Sedačku jsme kupovali kvůli každodennímu spaní, máme cca měsíc a spaní na ni je příjemné. Pán , co ji dovezl, byl ochotný a pomohl nám s výnosem i s montáží ( bylo jednoduché) . Za mě určitě obchod doporučuji.
J Avatar autora Jedličkovi | 6.5.2021
Zlaté české - tedy moravské - ruce! A v tomto případě i srdce... Velmi vstřícná komunikace, děkujeme za čas, ochotu a doporučení nám "na míru". Zhotovení sedačky bylo v domluveném termínu, doprava perfektní (velmi milý pan řidič z ALFA nábytku). Sedačka Carlos - rohová je úžasně pohodlná a prostorná. Mám dlouholeté problémy se zády, a již nyní cítím díky vyššímu sedu velké ulehčení při sezení, odpočinku, ale především při vstávání. Rovněž opěrka je řešená tak, aby záda podepřela v optimální poloze. Potah z pravé kůže je velmi příjemný a krásný. Sedačka je opravdu kvalitní a masivní; věříme, že s námi zůstane několik desetiletí. Jsme šťastní, že jsme firmu ALFA nábytek našli. Děkujeme. Jsem vám opravdu velmi vděčná za pomoc s bolestmi zad!
LH Avatar autora Lenka Havlíčková | 28.5.2020
Prostě luxus, nejde nic vytknout. Od objednávky až po dodání výrobku naprostá spokojenost. Fantazie.
MM Avatar autora Martina Mikešová | 22.12.2018
Výborná komunikace a veliká ochota. Děkujeme
R Avatar autora Radka | 15.10.2018
+ výborná komunikace, spolehlivost a ochota + dodržení termínu dodání zboží + bezproblémová doprava, velmi ochotný řidič + pomoc s výnosem až do bytu, kompletace sedačky na místě + sedací souprava velmi pěkná a kvalitní, na zakázku bylo čalouněno i křeslo Nábytek Alfa mohu jenom doporučit, byla jsem se službami maximálně spokojená.
Avatar autora | 13.12.2017
+ Doprava bezproblémová, řidič pomohl i s výnosem do bytu.
+ Splní všechny požadavky zákazníka na míru.
+ Prodloužená 5 letá záruka.

Z Nábytku Alfa jsem si pořídila již třetí sedačku na denní spaní a jsem nadmíru spokojená. Vyrobili mi ji na míru, přesně podle mých požadavků, v nádherné látce, která je jednoduchá na údržbu a vydrží i řádění mého 3 letého syna.
Avatar autora | 14.3.2016
+ - kvalitní sedací nábytek přímo od výrobce
+ - možnost úprav rozměrů standardního typu
+ - umožnění sledování jednotlivých etap výroby
+ - dodržení smluveného termínu dodání
+ - ochotný a znalý personál rád poradí
+ - skvělá komunikace
+ - doprava, po domluvě i výnos a sestavení na místě určení
+ - prodej na splátky

Do nového bytu jsem si pořídila novou sedačku typu Felix. Je to z tohoto obchodu již 2. kousek (dříve Erik), ne snad proto, že by 1. sedačka už dosloužila, ale právě proto, že jsem s ní byla velmi spokojená. Felixe jsem objednala hned s několika úpravami, které ze strany majitelky obchodu byly akceptovány. Kostra sedačky je tvořena masivními hranoly a sedáky kvádry ze studené pěny, což zaručuje dlouhou životnost a pohodlné sezení. Když k tomu všemu přidám vstřícný personál a super komunikaci, mohu tento obchod s kvalitními čalouněnými výrobky vřele doporučit.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 28