Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DM Avatar autora Daniela Majętna | 11.10.2021
Toužila jsem po kvalitní české sedačce. Ze Scont a podobných rychlokvašek jsem už ponaučena. A našla jsem Alfa nábytek. Byla jsem překvapená milým vstřícným jednáním. Sedačka je už doma. Je úžasná, kvalitně propracovaný každý detail, perfektně se z ní vstává, je maximálně pohodlná (sedací souprava Praha). Řidič velmi ochotný a milý. Jediné mínus je čekací doba (cca 3,5 měsíce), ale počkat si na tu kvalitu mi za to stálo. Výrobce doporučuji.
JP Avatar autora Jiří Procházka | 18.6.2021
Klady - výborná komunikace ,vstřícný přístup , kvalita, dodržení dodací lhůty . Doporučuji tuto firmu ., Zápor - není Poznámka - Zvedací část rohové sedačky Lakky se nám v běžném paneláku bez rozebrání sedáku a rámu , nepodařilo dostat dveřmi 80x198 cm dovnitř. Tento díl má rozměr 87x82x190 cm . Stačí však vyndat pružiny a vyšroubovat 4 matice.
LS Avatar autora Leona Sedláčková | 9.6.2021
★★★★★ :) Celá rodina je velmi spokojená! Děkujeme
JK Avatar autora Jihočeský kraj | 26.5.2021
Nábytek ALFA doporučuji. Veškeré služby,od poptávky až do doručení vybraného nábytku,jsou vzorové. Velice příjemná komunikace s vedením firmy. Doprava a doručení zakázky vynikající. Přeji hezký den a mnoho spokojených zákazníků.
K Avatar autora Katka | 7.5.2021
Sedačku jsme kupovali kvůli každodennímu spaní, máme cca měsíc a spaní na ni je příjemné. Pán , co ji dovezl, byl ochotný a pomohl nám s výnosem i s montáží ( bylo jednoduché) . Za mě určitě obchod doporučuji.
J Avatar autora Jedličkovi | 6.5.2021
Zlaté české - tedy moravské - ruce! A v tomto případě i srdce... Velmi vstřícná komunikace, děkujeme za čas, ochotu a doporučení nám "na míru". Zhotovení sedačky bylo v domluveném termínu, doprava perfektní (velmi milý pan řidič z ALFA nábytku). Sedačka Carlos - rohová je úžasně pohodlná a prostorná. Mám dlouholeté problémy se zády, a již nyní cítím díky vyššímu sedu velké ulehčení při sezení, odpočinku, ale především při vstávání. Rovněž opěrka je řešená tak, aby záda podepřela v optimální poloze. Potah z pravé kůže je velmi příjemný a krásný. Sedačka je opravdu kvalitní a masivní; věříme, že s námi zůstane několik desetiletí. Jsme šťastní, že jsme firmu ALFA nábytek našli. Děkujeme. Jsem vám opravdu velmi vděčná za pomoc s bolestmi zad!
LH Avatar autora Lenka Havlíčková | 28.5.2020
Prostě luxus, nejde nic vytknout. Od objednávky až po dodání výrobku naprostá spokojenost. Fantazie.
MM Avatar autora Martina Mikešová | 22.12.2018
Výborná komunikace a veliká ochota. Děkujeme
R Avatar autora Radka | 15.10.2018
+ výborná komunikace, spolehlivost a ochota + dodržení termínu dodání zboží + bezproblémová doprava, velmi ochotný řidič + pomoc s výnosem až do bytu, kompletace sedačky na místě + sedací souprava velmi pěkná a kvalitní, na zakázku bylo čalouněno i křeslo Nábytek Alfa mohu jenom doporučit, byla jsem se službami maximálně spokojená.
Avatar autora | 13.12.2017
+ Doprava bezproblémová, řidič pomohl i s výnosem do bytu.
+ Splní všechny požadavky zákazníka na míru.
+ Prodloužená 5 letá záruka.

Z Nábytku Alfa jsem si pořídila již třetí sedačku na denní spaní a jsem nadmíru spokojená. Vyrobili mi ji na míru, přesně podle mých požadavků, v nádherné látce, která je jednoduchá na údržbu a vydrží i řádění mého 3 letého syna.
Avatar autora | 14.3.2016
+ - kvalitní sedací nábytek přímo od výrobce
+ - možnost úprav rozměrů standardního typu
+ - umožnění sledování jednotlivých etap výroby
+ - dodržení smluveného termínu dodání
+ - ochotný a znalý personál rád poradí
+ - skvělá komunikace
+ - doprava, po domluvě i výnos a sestavení na místě určení
+ - prodej na splátky

Do nového bytu jsem si pořídila novou sedačku typu Felix. Je to z tohoto obchodu již 2. kousek (dříve Erik), ne snad proto, že by 1. sedačka už dosloužila, ale právě proto, že jsem s ní byla velmi spokojená. Felixe jsem objednala hned s několika úpravami, které ze strany majitelky obchodu byly akceptovány. Kostra sedačky je tvořena masivními hranoly a sedáky kvádry ze studené pěny, což zaručuje dlouhou životnost a pohodlné sezení. Když k tomu všemu přidám vstřícný personál a super komunikaci, mohu tento obchod s kvalitními čalouněnými výrobky vřele doporučit.
Avatar autora | 26.2.2014
+ obchod mi byl doporučen rodinou.
+ webové stránky jsou přehledné a suprově popsané výrobky, což vám v obchodě nikdo neřekne.

výborná komunikace, solventní jednání, rychlost mě překvapila.Mohu jedině doporučit. Sedačka slouží je hodně zatížená a potah je úžasnej nešpinící úprava je nepřekonatelná. Kvalitní zpracování jde vidět ihned a pružnost obchodu je výborná. Obchod mohu doporučit na výbornou.
Avatar autora | 9.10.2013
+ jsou přímí výrobci,mají sedačky na denní spaní,upraví rozměr dle požadavku, používají studenou pěnu do sedaček, záruku mi nabídli 3roky a látek mají 300druhů.
- nenašla jsem, možná dlouho jsem hledala než jsem našla sedačku na každodenní spaní,mohou mít stránky na prvním místě.

Byla jsem unešená kvalitou českého výrobku. Konsultace perfektní,poradí,pomohou,dokonce zdarma odvezou starou soupravu a ještě mi dovezli dárek zdarma taburet. Takový milý přístup k lidem,to se jen tak nevidí.
Avatar autora | 16.9.2013
+ ochota personálu
+ kvalitní zboží
+ perfektní ceny s ohledem na kvalitu
- o žádných nevím

tento obchod mě byl doporučen známými jako velmi spolehlivý a nezklamal mé očekávání.Určitě doporučuji nákup zde, já se zde budu také ráda vracet.
Avatar autora | 27.11.2012
+ -velmi pěkné a přehledné webové stránky obchodu
+ -jeden z mála obchodů, kde je možno koupit kvalitní sedací soupravu ke každodennímu spaní od českého výrobce
+ -ochota personálu
- nevím

Určitě zde ráda nakoupím i příště
Avatar autora | 29.8.2012
+ variabilitu a vstřícnost
- nemá

S nákupem jsem byla velmi spokojena.
Avatar autora | 20.8.2012
+ Obchod nabízí zboží, které jinde nenajdete.

Obchod mohu vřele doporučit. Perfektní spolupráce s prodávajícími, ochota, kvalita zboží, jsme velice spokojeni.
Avatar autora | 11.8.2012
+ Poprvé jsem se setkala s týmem profesionálů,kteří vysvětlí, popřípadě ukážou, jaký materiál je použitý v sedací soupravě.
- žádné jsem nenašla

Profesionalita,preciznost,kvalita a odborné znalosti, mě přesvědčily o kvalitě tohoto obchodu, který mohu doporučit. A ceny bez rabatu přímo od výrobce je taky velká výhoda.Jsem spokojená.
Avatar autora | 25.6.2012
+ přehlednost stránek, rychlá dodávka zboží, ochota se domluvit,...
- nenašla jsem

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 19